...

Activiteiten in Gerlos

Wandelen, fietsen en raften

In de omgeving van Gerlos heb je talloze leuke activiteiten om te doen in de zomer. Je kunt er raften, fietsen, heerlijk wandelen en nog veel meer outdoor activiteiten beleven. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Gerlos beschikt over meer dan 400 kilometer aan wandelpaden die zijn verspreid over 50 wandelroutes.

Inwoners
0 +
Wandelpaden
0 km
Fietsroutes
0 km
Afstand vanaf Utrecht
0 km
Hutten en restaurants
0

Regiokaart Gerlos

Gerlos, een prachtige bestemming in de Zillertal Arena, biedt een veelzijdigheid aan activiteiten. De regiokaart geeft een helder overzicht van de 400 km aan wandelroutes, 325 km aan fietspaden, en de ruim 40 horecagelegenheden, variërend van restaurants tot gezellige berghutten.

Wandelaars van elk niveau kunnen hun hart ophalen aan de diversiteit van de paden, variërend van lichte wandelingen tot meer inspannende routes. Fietsers vinden eveneens hun weg op de talrijke fietsroutes die door het landschap slingeren. Of je nu een rustige fietstocht wilt maken of een uitdagende bergrit, de kaart wijst je de weg.

Belangrijke voorzieningen zoals liften, parkeerplaatsen en informatiestations zijn duidelijk aangegeven, wat bijdraagt aan een zorgeloze ervaring in Gerlos. De regiokaart is de perfecte gids voor een onvergetelijk bezoek aan deze boeiende omgeving.

wandelen gerlos

Wandelen in Gerlos

Met meer dan 50 wandelroutes is Gerlos hét walhalla voor de wandelliefhebbers. Zowel in de zomer als in de winter kun je prachtig wandelen door de bergen van Gerlos. Tijdens deze wandelroutes kom je langs gezellige restaurantjes en zul je prachtige panorama-uitzichten beleven. Wandelen in Gerlos is ultiem genieten!

Themawandelingen

In Gerlos zijn er niet alleen standaard-wandelroutes maar er zijn ook nog themawandelingen. De thema’s die je tegen kunt komen zijn bijvoorbeeld: jodelen, bloemen of dieren. Maar het leukste thema is toch wel de Erlebnisreichweg. Tijdens deze wandeling zie je alle mooie plekjes van Gerlos. Ook loop je door prachtige natuur en bijzondere kunstwerken.

De mooiste wandelingen Gerlos

Fietsen in Gerlos

Fietsen in het Zillertal betekent voor iedereen mountainbike- en fietstochten met een adembenemend uitzicht over de bergen. De zomervakantie in Gerlos is dus ook een geweldige fietsvakantie.

Voor zowel fanatieke fietsers als recreatieve fietsers is er in het Zillertal een 800 km lang fietsroutenetwerk. Op gezellige straten en romantische paden. tussen geweldige valleien en langs stille meren, ontdek je telkens iets nieuws in het afwisselende landschap. De goed uitgestippelde routes tussen de valleien leiden je door de mooiste paden van het Zillertal.

Ook beschik je in Gerlos over een fietstocht met een gids die het gebied kent als zijn broekzak. Hij neemt je mee naar de mooiste plekjes bovenop de berg en kent de gezelligste berghutjes. Als je onder begeleiding een fietstocht doet weet je zeker dat je niks mist van het mooie Gerlos!

fietsen-gerlos
actionclub-zillertal

Actionclub Zillertal

Als je tijdens je bezoek aan het Zillertal zin hebt in een stevig buitenprogramma, dan kun je kiezen voor Actionclub Zillertal in Gerlos, zowel in de zomer als in de winter. Of het nu gaat om raften, kanoën, bergbeklimmen, mountainbiken, een actiepark of paragliding – als outdoor-provider zorgt Actionclub Zillertal al meer dan 20 jaar voor plezier en actie rond Gerlos in het Zillertal.

Ze werken alleen met zeer ervaren gidsen, berggidsen en partners om te garanderen dat maximaal plezier gecombineerd met optimale veiligheid uw vakantie in het Zillertal onvergetelijk zal maken, in positieve zin! Er zijn bijna geen grenzen aan avontuurlijke sporten in het Zillertal! De bergen en rivieren in de Zillertaler Alpen bieden ruimte voor talloze activiteiten.

Actionclub Zillertal stelt graag een arrangement samen voor individuen, stellen, vrienden, familievakanties, vrijgezellenfeesten, etc. Ook plannen en organiseren ze events of bedrijfsuitjes voor bedrijven en regelen ze het juiste outdoor programma voor jou!

Bijzondere activiteiten in Gerlos

ALMFLIEGER GERLOSSTEIN

Nr. 396
6278 Hainzenberg
(0043) 664 4419283

Erlebnisgarten Riederklamm

ERLEBNISGARTEN RIEDERKLAMM

Hnr. 119
6281 Gerlos
(0043) 5284 5630
info@berg-aktiv.at

paragliden-gerlos (2)

TANDEM PARAGLIDEN

Nr. 262
6281 Gerlos
(0043) 664 3426523
E-Mail: info@kalleair.at

FLYING FOX RIEDERKLAMM

Hnr. 209
6281 Gerlos
(0043) 5284 5630
info@berg-aktiv.at

Zomeraccommodaties Gerlos

Gerloserhof

Halfpension | TUI

Gerloserhof

Dorp: Gerlos
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 0 meter
Afstand tot skilift: 400 meter

€ 700

hotel kristall

Halfpension | Sunweb

Hotel Kristall

Dorp: Gerlos
4 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 0 meter
Afstand tot skilift: 50 meter

€ 409

alpenhof gerlos

Halfpension | TUI

Hotel Alpenhof

Dorp: Gerlos
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 0 meter
Afstand tot skilift: 500 meter

€ 809

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.