...

Zomer in Gerlos

Genieten van de zon in Gerlos

Beleef een geweldige zomervakantie in de bergen van Gerlos! Je kunt er wandelen, fietsen en nog veel meer! Ook organiseert Gerlos elk jaar tal van evenementen en beschikt het over prachtige bezienswaardigheden! Gaat u in de zomer met kinderen naar Gerlos? Bekijk dan ook onze voordeelkaart die bij gezinnen vooral van pas komt.

Almabtrieb Gerlos

De Almabtrieb in Gerlos is al lang een traditie en is elk jaar een van de hoogtepunten van de herfst in de bergen. Je kunt de Zillertaler traditie van dichtbij beleven, De Almabtrieb in Gerlos vindt meestal plaats rond de maand september. Hierbij verplaatsen de koeien zich terug naar het dal en zullen ze te zien zijn langs de hoofdstraat van Gerlos.

Van 9.00 tot 14.00 uur lopen boeren samen met hun versierde runderen door het dorp Gerlos. Ze worden opgewacht door toeristen, lokale bewoners en ontvangen een groot feest en een muzikale fanfare wat zorgt voor een gezellige sfeer. Op de grote boerenmarkt kunnen bezoekers oude Zillertaler ambachten bewonderen en genieten van traditionele Zillertaler en Tiroolse lekkernijen.

Centrum Gerlos

Gerlos ligt midden tussen de prachtige bergen van de Zillertaler Alpen in Hochtal en is een heel bijzondere plek voor een zomervakantie in de bergen. Gerlos is met zijn vijf zijdalen  ook een ideaal vertrekpunt voor prachtige wandel- en fietstochten door de ongerepte natuur. Plezier en activiteiten wachten op het hele gezin op de Waldspielplatz met een hoog touwenparcours, een mountainbiketraining, 3D-boogschieten en meer. “Erlebnisreichweg” en “Latschenland” nodigen je uit om te verkennen en te ontdekken. Het Durlaßboden Reservoir biedt veel waterpret. Gerlos is een ideale vakantiebestemming voor actieve mensen en mensen die van ontspanning en natuur houden.

Ook is de Oostenrijkse Gastronomie natuurlijk een ‘must’ voor alle toeristen die Gerlos bezoeken in de zomer. Zillertaler en Tiroolse lekkernijen, traditioneel Oostenrijks eten of internationaal eten? De gastronomie van het Zillertal Arena-gebied zal u inspireren. Luxe restaurants en rustieke hutten vullen elkaar perfect aan voor een culinaire reis. Goed eten en lekker drinken houden immers lichaam en geest bij elkaar.

Populaire restaurants Gerlos

Bärschlagalm

BÄRSCHLAGALM

Wildgerlostal
5743 Krimml
(0043) 676 5361647

trisslalm

TRISSALM

Hnr. 11
6274 Aschau im Zillertal
(0043) 5282 2044

restaurant-erbofa

RESTAURANT ERBHOFA

Hnr. 34a
6281 Gerlos
(0043) 5284 20052
info@farmresort.at

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.