Webcams en weer Gerlos

Webcams en weersvoorspelling Gerlos

Bekijk de webcambeelden en de 7-daagse weersvoorspelling van het skigebied Gerlos hieronder. Op deze pagina vind je meerdere webcams verdeeld over het hele skigebied. Hierdoor weet je zeker of je lekker weer hebt of dat het regent. 

Gerlos - Isskogel Zillertal Arena

Gerlos - Snowpark

Gerlos - FlyingCam

Zell am Ziller - Fichtenschloss

Wald im Pinzgau - Dorfbahn Berg

Wald im Pingzau - Königsleiten

Wald im Pinzgau - Märchenwald

Wald im Pingzau - Königsleiten FlyingCam

Krimml - Krimmler Tauernhaus

Krimml - Panoramarestaurant Filzsteinalm

Krimml - Krimmler Wasserfälle

Krimml - Hochkrimml FlyingCam

Informatie over het gebied Gerlos

Het prachtige vakantieoord Gerlos ligt direct aan de Gerlos Alpine Road – een panoramische weg die Tirol en Salzburg met elkaar verbindt. Op 1300 meter hoogte kunnen bezoekers genieten van het schilderachtige berglandschap en het interessante vrijetijdsprogramma dat zowel in de winter als in de zomer wordt aangeboden. 166 kilometer alpineskiën, bediend door 49 moderne skiliften, maken het Zillertal tot een van de beste skigebieden van Oostenrijk. Zell am Ziller, Gerlos en Königsleiten vormen het grootste aaneengesloten skigebied van het Zillertal en Pinzgau. Gerlos is het perfecte startpunt om het Zillertal per ski of snowboard te verkennen. Skipistes in alle moeilijkheidsgraden variëren van 1300m tot 2500m. Veel berghutten en bars nodigen uit tot een kleine stop. Geniet van het zonnige weer en het spannende uitzicht op met sneeuw bedekte bergen.

Activiteiten en wellness Gerlos

Er zijn veel manieren om uw zomervakantie in Gerlos door te brengen. Het ‘Berg aktiv’ (actieve berg) programma omvat wandelingen, gezinsfietstochten, fakkelwandelingen, mountainbiken – alles perfect georganiseerd en begeleid door tourdeskundigen. Op zoek naar meer spanning? – Gerlos biedt touwenparcours en canyoning aan. Zwemmers zullen genieten van het Durlaßboden-stuwmeer op 1600 meter hoogte. Tijdens de zomermaanden warmt het meer op tot 21 ° C en is het perfect na een avontuurlijke dag. De hoogste watervallen van Europa, de Krimml-watervallen, zijn heel dichtbij.

Handige links