...

Rodelen Gerlos

Rodelbaan Gerlosstein

Op zoek naar een onvergetelijke winterervaring in het Zillertal? Maak je klaar voor een spannend avontuur met een rodeltocht door de betoverende landschappen van Gerlos! Onze bestemming biedt de perfecte mix van sensatie en gezelligheid, met een pittoreske tussenstop in een authentieke berghut.

De spanning begint al bij de comfortabele en snelle rit omhoog met de Gerlosstein-kabelbaan, die je naar een hoogte van 1.650 meter brengt. Vanaf daar begint de sensatie op de langste rodelbaan van het Zillertal, die maar liefst 7 kilometer lang is! Zodra de zon ondergaat, wordt de baan prachtig verlicht, waardoor je zelfs ’s nachts kunt genieten van deze adrenaline-gevulde rit.

Plezier voor de hele familie

Rodelen in Gerlos is een activiteit die gegarandeerd plezier biedt voor alle leeftijden. Of je nu een ervaren rodelaar bent of voor het eerst een slee bestuurt, iedereen kan meedoen aan dit spannende avontuur. Het is de perfecte gelegenheid om samen herinneringen te maken en te genieten van quality time met je dierbaren. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom zijn de rodelbanen in Gerlos zorgvuldig onderhouden en voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen. Ons ervaren personeel staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat iedereen een veilige en plezierige ervaring heeft.

Rodelen in de avond

Wist je dat de rodelbaan in Gerlos ook ’s nachts verlicht is? Ja, je leest het goed! Zelfs na zonsondergang kun je genieten van deze spannende activiteit onder de sterrenhemel. Laat je verrassen door de magische sfeer terwijl de verlichte baan je leidt door het betoverende winterlandschap. Een ervaring die je zeker niet mag missen tijdens je verblijf in Tirol!

Na een enerverende rit op de rodelbaan is het tijd om te ontspannen en te genieten van wat welverdiende rust. Maak een tussenstop in een van de gezellige berghutten en laat je verwennen met heerlijke lokale lekkernijen. Van hartige gerechten tot warme drankjes, er is voor elk wat wils! En vergeet niet te genieten van het adembenemende uitzicht terwijl je geniet van je welverdiende maaltijd.

snowtubing-gerlos
umbrella-bar-gerlos
rodelen

Praktische tips en extra informatie

Seizoensgebonden openingstijden: Controleer de openingstijden van de rodelbaan en de berghutten, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van het seizoen.
Kledingadvies: Kleed je warm en in lagen, want het kan behoorlijk koud worden in de bergen, vooral ’s nachts.
Veiligheid voorop: Volg altijd de instructies van het personeel op en zorg ervoor dat je de nodige veiligheidsuitrusting draagt tijdens het rodelen.

Tarieven Gerlossteinbahn

Volwassenen Kinderen*
Rodelen ticket (1 rit omhoog) dag €13,50 €7,00
Rodelen ticket (1 rit omhoog) avond** €15,50 €8,00

* Voor kinderen geboren tussen 2009 en 2017 geldt een speciaal tarief (identiteitskaart vereist!). Kinderen die na 01.01.2018 zijn geboren, mogen gratis mee volgens de vervoersvoorwaarden, op voorwaarde dat ze worden begeleid door een betalende volwassene. Let op: de nieuwe tubing-lift is alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Jongere kinderen mogen wel meerijden onder begeleiding van een volwassene.

Openingstijden Rodelbaan

Maandag - zaterdag Overdag: 10.00 tot 16.30 uur / 's Avonds: 19.45 tot 21.15 uur. Verlichting van de rodelbaan tot 1.00 uur.
Zondag 10.00 tot 16.30 uur

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.