Skiles in Gerlos

Skilessen voor jong en oud

In Gerlos heb je tot wel 3 skischolen, maar welke past nou het beste bij jou? Deze skischolen kun je allemaal vergelijken op Checkyeti. Alle skischolen bevinden zich in de hoofdstraat van Gerlos dus zijn makkelijk te bereiken vanaf je accommodatie. Op deze pagina staan alle skischolen die zich in Gerlos bevinden. Ook kun je hier naar de website van Checkyeti gaan en je skiles online regelen!

Skiles bij Checkyeti

Boek online je skilessen bij Checkyeti. Hier vind je alle lessen, van 2 uur tot 4 uur en van jong tot oud. Je kunt kiezen tussen privélessen en groepslessen. Het voordeel van een privéles is dat je met een kleine groep bent of zelfs in je eentje. Hierdoor krijg je het skiën zeer snel onder de knie, echter is een privéles wel duurder dan een groepsles.

Kies je voor een groepsles bijvoorbeeld voor je kinderen of voor jezelf zit je met ongeveer 6 tot 8 personen in een groep. Je skiet met de hele groep de berg af achter elkaar. Hierdoor ski je niet direct achter de skileraar aan maar achter een medeleerling.

Reviews over Checkyeti in Gerlos

Lesopties in Gerlos

Gerlos, gelegen in het prachtige Zillertal, is een ideale bestemming voor wintersportliefhebbers van alle niveaus. Of je nu een beginnende skiër bent die zijn eerste stappen op de piste zet, een gevorderde skiër op zoek naar technische verbetering, of een doorgewinterde professional op zoek naar uitdaging, Gerlos biedt een scala aan lesopties om aan jouw behoeften te voldoen.

Privélessen: Voor degenen die persoonlijke aandacht en een op maat gemaakte leerervaring wensen, zijn privélessen een uitstekende keuze. Een ervaren instructeur zal volledig gericht zijn op jouw vaardigheidsniveau en doelen, waardoor je snel vooruitgang kunt boeken.

Groepslessen: Skilessen in een groep zijn perfect voor sociale skiërs. Samen met gelijkgestemde skiërs werk je aan je techniek terwijl je nieuwe vrienden maakt. Gerlos heeft skischolen met groepen voor alle niveaus, van beginners tot experts.

Kinderlessen: Voor de jongste skiërs is Gerlos een kindvriendelijke bestemming. Kinderlessen zijn beschikbaar om de kleintjes op een speelse en veilige manier vertrouwd te maken met skiën. De instructeurs zijn speciaal getraind om kinderen een geweldige ervaring te bieden.

Freestyle en Off-piste: Voor de avontuurlijke skiërs en snowboarders biedt Gerlos lessen in freestyle en off-piste skiën. Leer de technieken om de poedersneeuw te domineren of stijlvolle tricks in het funpark uit te voeren.

Tarieven en Planning: De tarieven voor skilessen variëren, afhankelijk van de duur en het type les. Het is verstandig om vooraf te reserveren, vooral tijdens het drukke skiseizoen, om teleurstelling te voorkomen. Lesuren zijn flexibel en worden aangepast aan jouw schema.

Skiles bij Checkyeti

 • Gerlos 176
 • A-6281 Gerlos
 • Tel.: +43 5284 5429
 • mail@schischule-gerlos.at
 • Gerlos 209
 • A-6281 Gerlos
 • Tel.: +43 6641 8267 55
 • michi@michis-schischule.com
 • Gerlos 196
 • 6281 Gerlos
 • Tel.: +43 6647 5036 858
 • info@wintersportschule-gerlos.at

Handige links